Mijn Tuin Producten

Terrarium Sintra , kopen

Opzoek naar de Terrarium Sintra plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Terrarium Sintra kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Terrarium Sintra

De Terrarium Sintra plant is een vetplant die het beste groeit in goed doorlatende grond en vol zonlicht. Hij geeft kleine stervormige bloemen in roze, paarse of witte tinten. Deze plant is gemakkelijk te verzorgen en is een aanwinst voor elk huis of tuin. Hij kan worden gebruikt als bodembedekker of als borderplant, en is perfect voor bakken of bloembakken.

Terrarium Sintra   verzorgen

Als het gaat om de verzorging van Terrarium Sintra planten, is het belangrijk dat ze voldoende vocht krijgen. Deze planten komen uit tropische gebieden, dus ze gedijen goed in een vochtige omgeving. Als je in een droger klimaat woont, kan het nodig zijn je plant dagelijks te besproeien of te overwegen hem in een terrarium met vochtigheidsregeling te zetten. Het is belangrijk om de grond vochtig te houden, maar niet zompig, want te veel water kan wortelrot veroorzaken. Laat de bovenste laag grond een beetje opdrogen voordat u weer water geeft. Om het vocht beter vast te houden, kunt u organisch materiaal zoals veenmos of kokos aan het potmengsel toevoegen.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.