Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

calathea orbifolia , kopen

Opzoek naar de calathea orbifolia plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je calathea orbifolia kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over calathea orbifolia

Calathea orbifolia is een bloeiende plant in de familie Marantaceae, inheems in Brazilië. Het is een kruidachtige vaste plant met een rechtopstaande stengel, die ongeveer 50 cm (20 in) hoog kan worden. De bladeren zijn enkelvoudig en eirond, met spitse toppen en rechtopstaande, leerachtige bladstelen die tot 10 cm lang kunnen worden. De bloemen zijn wit of lichtroze en staan in trossen van 3-10 aan een tot 20 cm lange bloeiwijze Calathea orbifolia wordt vaak als kamerplant gekweekt vanwege het decoratieve blad. Hij geeft de voorkeur aan schaduwrijke plaatsen en vochtige grond; als de lucht te droog is, krullen de bladeren op.

calathea orbifolia   verzorgen

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij de verzorging van een Calathea Orbifolia plant. Ten eerste hebben ze helder indirect licht nodig. Als je je Calathea Orbifolia gezond wilt houden, zorg er dan voor dat je hem veel helder indirect licht geeft. Ten tweede houden ze van vochtige, maar niet natte grond. Geef uw Calathea Orbifolia water als de bovenste centimeter van de grond droog is. Ten derde houden ze van vochtigheid. U kunt de vochtigheid rond uw Calathea Orbifolia verhogen door hem te besproeien met een spuitfles of hem op een met water gevulde kiezelbak te zetten.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken