Mijn Tuin Producten

Scindapsus Golden Pothos , Epipremnum Neon kopen

Opzoek naar de Scindapsus Golden Pothos plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Scindapsus Golden Pothos kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Scindapsus Golden Pothos

De Scindapsus Golden Pothos plant is een aantrekkelijke, gemakkelijk te verzorgen kamerplant die elke binnenruimte kan opvrolijken. Deze plant, ook bekend als Epipremnum aureum, komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en is verwant aan de Philodendron familie. De Scindapsus Golden Pothos wordt gekenmerkt door zijn glanzende, hartvormige bladeren die bont zijn met tinten van goud, geel en groen. Met de juiste verzorging kan deze plant vrij groot worden, waardoor het een goede keuze is voor het opvullen van lege plekken in uw huis of kantoor.

Scindapsus Golden Pothos Epipremnum Neon  verzorgen

De verzorging van een Scindapsus Golden Pothos plant is niet moeilijk, maar er zijn een paar dingen om in gedachten te houden. Ten eerste geeft dit type plant de voorkeur aan indirect zonlicht en moet dus op een plaats worden gezet waar hij niet te lang in direct zonlicht staat. Ten tweede krijgen Scindapsus Golden Pothos planten ongeveer één keer per week water en moeten ze in vochtige grond worden gehouden - maar niet te nat. Tenslotte staan deze planten bekend als klimplanten, dus als u de groei wilt bevorderen, kunt u de plant ondersteunen om te klimmen.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.