Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

tillandsia leiboldiana mora , Bromelia kopen

Opzoek naar de tillandsia leiboldiana mora plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je tillandsia leiboldiana mora kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over tillandsia leiboldiana mora

De Tillandsia leiboldiana mora plant is een kleine, succulente, epifyt die oorspronkelijk uit het zuiden van Mexico komt. Hij heeft dunne, donkergroene bladeren die in een rozet staan en trosjes roze bloemen produceren. Deze plant is gemakkelijk te verzorgen en kan zowel binnen als buiten in half zonlicht worden gekweekt. Hij geeft de voorkeur aan vochtige, goed gedraineerde grond en moet eenmaal per maand worden bemest met een lichte meststof die tot de helft is verdund.

tillandsia leiboldiana mora Bromelia  verzorgen

De Tillandsia Leiboldiana Mora plant is een winterharde, droogtebestendige plant die buiten op zonnige plaatsen of binnen als kamerplant kan worden gekweekt. Om de plant te verzorgen, moet u hem regelmatig water geven, waarbij u ervoor zorgt dat de grond vochtig wordt, maar niet verzadigd raakt. De bladeren van de plant moeten regelmatig met water worden besproeid om ze gehydrateerd te houden. Bemest de plant tijdens het groeiseizoen om de twee weken met een uitgebalanceerde meststof.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken