Mijn Tuin Producten

Tillandsia Leiboldiana Mora , Bromelia kopen

Opzoek naar de Tillandsia Leiboldiana Mora plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Tillandsia Leiboldiana Mora kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Tillandsia Leiboldiana Mora

De Tillandsia leiboldiana mora plant is een kleine, succulente, epifyt die oorspronkelijk uit het zuiden van Mexico komt. Hij heeft dunne, donkergroene bladeren die in een rozet staan en trosjes roze bloemen produceren. Deze plant is gemakkelijk te verzorgen en kan zowel binnen als buiten in half zonlicht worden gekweekt. Hij geeft de voorkeur aan vochtige, goed gedraineerde grond en moet eenmaal per maand worden bemest met een lichte meststof die tot de helft is verdund.

Tillandsia Leiboldiana Mora Bromelia  verzorgen

De Tillandsia Leiboldiana Mora plant is een winterharde, droogtebestendige plant die buiten op zonnige plaatsen of binnen als kamerplant kan worden gekweekt. Om de plant te verzorgen, moet u hem regelmatig water geven, waarbij u ervoor zorgt dat de grond vochtig wordt, maar niet verzadigd raakt. De bladeren van de plant moeten regelmatig met water worden besproeid om ze gehydrateerd te houden. Bemest de plant tijdens het groeiseizoen om de twee weken met een uitgebalanceerde meststof.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.