Beste Vijverplanten 2022

Een vijver is geen vijver zonder planten!

Wij weten dat het toevoegen van de juiste planten aan uw vijver essentieel is voor de gezondheid van uw vijver - en voor uw plezier, ook. Daarom bieden wij een grote verscheidenheid aan van de beste vijverplanten die er zijn, zodat u de perfecte kunt vinden voor uw waterige oase.

Onze planten zijn speciaal gekozen vanwege hun schoonheid en hun vermogen om in vijvers te gedijen. Met onze hulp kunt u een paradijselijke tuin creëren in uw eigen achtertuin. Dus kom eens langs en bekijk onze selectie - we weten zeker dat u niet teleurgesteld zult zijn.

#1. VDVELDE Lidsteng Hippuris Vulgaris - 4 stuks​

Geef je vijver de perfecte finishing touch met deze VDVELDE Waterplanten Hippuris Vulgaris. Deze mooie zuurstofgevende planten zijn perfect om je vijver gezond en helder te houden. Ze komen in een set van vier, zodat je een prachtige uitstalling kunt maken. De planten zijn winterhard en gemakkelijk te verzorgen, waardoor ze een goede keuze zijn voor drukke tuiniers.

VDVELDE Lidsteng Hippuris Vulgaris - 4 stuks + Aqua Set

#2. VDVELDE Mini Vijver Planten Set Winterhard – Rood

Zoek je een beetje schoonheid om aan je achtertuinvijver toe te voegen? Kijk dan eens naar de VDVELDE Mini Vijverplantset Hardy - Rood. Deze set bevat één rode waterlelie en drie bloeiende waterplanten. De planten komen in een vijvermand met klei, afdekgrind, en vijverplantenvoedsel. Ze bevatten ook een gekleurde pot en geschenkbeker. Deze mooie planten zullen zeker wat kleur en leven aan je vijvergebied toevoegen.

VDVELDE Mini Vijver Planten Set Winterhard - Rood

#3. VDVELDE Witte Japanse Lis​

VDVELDE Witte Japanse Lis is een winterharde vijverplant die goed zal gedijen in je tuinvijver. Deze opvallende plant heeft mooie witte bloemen die een vleugje elegantie toevoegen aan je buitenruimte. VDVELDE Witte Japanse Lis is gemakkelijk te verzorgen, en zal onder de juiste omstandigheden snel groeien. Plant hem vandaag nog in je vijver en geniet nog jaren van zijn schoonheid!

VDVELDE Witte Japanse Lis - 4 stuks - Winterharde Vijver Moerasplant

#4. VDVELDE Mosballen Chladoflora Aegagropila - 5 stuks​

Deze mooie VDVELDE mosballen zijn perfect om een vleugje natuur aan je vijver of aquarium toe te voegen. De Chladoflora Aegagropila is een soort zoetwateralgen die zich vormen tot deze ronde bolletjes. Ze zijn geweldig om het water van zuurstof te voorzien en een schuilplaats te bieden aan vissen en andere waterdieren. Elke bal is ongeveer 5 cm in doorsnee. Deze aanbieding is voor 5 stuks.

VDVELDE Mosballen Chladoflora Aegagropila - 5 stuks

#5. 6x Zuurstof vijverplanten mix

Zoek je een manier om het zuurstofgehalte in je vijver te verbeteren? Kijk dan niet verder dan onze 6x Zuurstof vijverplanten mix! Deze mix van winterharde planten is speciaal gemaakt om je vijverwater helder en gezond te helpen houden. Voeg wat kleur en belangstelling toe aan je vijver terwijl je hem helpt gezond te blijven - bestel vandaag!

6x Zuurstof vijverplanten mix - Winterhard - Voor een heldere vijver

Tot slot over Vijverplanten

Dus daar heb je het, onze top vijf vijverplanten voor je tuinvijver. We hopen dat dit artikel je geholpen heeft een beslissing te nemen over de beste planten voor je waterpartij en dat je er veel plezier aan zult beleven ze te zien groeien en bloeien. Denk er wel aan zorgvuldig te kiezen, want niet alle planten zijn geschikt voor het leven in een vijver. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste planten voor je vijver, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.