Mijn Tuin Producten

Ficus Shivereana Moonshine , rubberboom kopen

Opzoek naar de Ficus Shivereana Moonshine plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Ficus Shivereana Moonshine kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Ficus Shivereana Moonshine

De Ficus shivereana maanplant is inheems in tropisch Afrika en heeft glanzende witte bladeren met prominente nerven. Het is een groenblijvende boom die tot 20 meter hoog kan worden. Het gebladerte van deze plant wordt vaak gebruikt in de bloemsierkunst omwille van zijn unieke uiterlijk. Deze boom produceert geen vijgen, maar de latex van zijn stengels kan worden gebruikt om rubber te maken. De Ficus shivereana maanplant heeft goed doorlatende grond nodig en volle zon tot halfschaduw om goed te gedijen.

Ficus Shivereana Moonshine rubberboom  verzorgen

Ficus Shivereana Moonshine planten zijn gemakkelijk te verzorgen. Hier zijn wat tips: - Zet de plant op een lichte, zonnige plaats. - Geef hem regelmatig water, zorg ervoor dat de potgrond vochtig is, maar niet nat. - Bemest hem om de twee weken met een verdunde vloeibare meststof. - Snoei hem regelmatig om hem er netjes en verzorgd uit te laten zien.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.