Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

ficus shivereana moonshine , rubberboom kopen

Opzoek naar de ficus shivereana moonshine plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je ficus shivereana moonshine kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over ficus shivereana moonshine

De Ficus shivereana maanplant is inheems in tropisch Afrika en heeft glanzende witte bladeren met prominente nerven. Het is een groenblijvende boom die tot 20 meter hoog kan worden. Het gebladerte van deze plant wordt vaak gebruikt in de bloemsierkunst omwille van zijn unieke uiterlijk. Deze boom produceert geen vijgen, maar de latex van zijn stengels kan worden gebruikt om rubber te maken. De Ficus shivereana maanplant heeft goed doorlatende grond nodig en volle zon tot halfschaduw om goed te gedijen.

ficus shivereana moonshine rubberboom  verzorgen

Ficus Shivereana Moonshine planten zijn gemakkelijk te verzorgen. Hier zijn wat tips: - Zet de plant op een lichte, zonnige plaats. - Geef hem regelmatig water, zorg ervoor dat de potgrond vochtig is, maar niet nat. - Bemest hem om de twee weken met een verdunde vloeibare meststof. - Snoei hem regelmatig om hem er netjes en verzorgd uit te laten zien.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken