Mijn Tuin Producten

Strelitzia Duo , Paradijsvogelplanten kopen

Opzoek naar de Strelitzia Duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Strelitzia Duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Strelitzia Duo

De Strelitzia duoplant is een speciale variëteit van de paradijsvogelplant die twee verschillende kleuren heeft. De meest voorkomende soort heeft oranje en blauwe bloemen, maar er zijn ook soorten met witte en gele bloemen. Deze unieke plant komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en is genoemd naar het geslacht Strelitzia, waartoe zij behoort. De paradijsvogelplant is in veel culturen een symbool van het paradijs, waardoor de Strelitzia duoplant een bijzonder populaire keuze is voor wie een vleugje paradijs in huis wil halen.

Strelitzia Duo Paradijsvogelplanten  verzorgen

Om uw Strelitzia Duo plant goed te verzorgen, moet u hem regelmatig water geven en op een lichte plaats zetten. Het is ook belangrijk om te onthouden dat deze plant goed gedijt in vochtige omstandigheden, dus regelmatig water geven is een goed idee. Als je ziet dat de bladeren beginnen te hangen, betekent dit dat de plant meer water nodig heeft. Een ander ding om in gedachten te houden is dat de Strelitzia Duo niet van direct zonlicht houdt, dus het is het beste om hem op een schaduwrijke plek te houden.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.