Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

anthurium silver blush , kopen

Opzoek naar de anthurium silver blush plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je anthurium silver blush kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over anthurium silver blush

De Anthurium Silver Blush plant is een orchideeënsoort die oorspronkelijk uit Midden- en Zuid-Amerika komt. Het is een landplant die typisch groeit in een nat en vochtig klimaat. De Anthurium Silver Blush dankt zijn naam aan zijn mooie, zilverkleurige bloemen. Deze bloemen hebben lavendelkleurige accenten en zijn ongeveer 3 inches in diameter. De bladeren van de Anthurium Silver Blush zijn donkergroen en hebben een zilveren glans. De plant geeft de voorkeur aan helder, indirect licht en moet regelmatig water krijgen. Wanneer u water geeft, zorg er dan voor dat u niet te veel water geeft, dit kan problemen met de wortels veroorzaken.

anthurium silver blush   verzorgen

Als u op zoek bent naar een plant die zowel mooi als gemakkelijk te verzorgen is, dan is de Anthurium silver blush een goede keuze. Deze tropische plant, ook bekend als flamingobloem of lusterblad, komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en gedijt goed in warme, vochtige omgevingen. De Anthurium zilverschoon is een geslacht van ongeveer 1000 soorten kruidachtige vaste planten, struiken en wijnstokken in de aronskelkfamilie (Araceae). De populairste soort is Anthurium andreanum, die commercieel wordt geteeld om zijn prachtige rode bloemen. De Anthurium silver blush geeft de voorkeur aan helder, indirect licht, maar kan ook omstandigheden met weinig licht verdragen.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken