Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

zamioculcas zamiifolia , ZZ Plant kopen

Opzoek naar de zamioculcas zamiifolia plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je zamioculcas zamiifolia kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over zamioculcas zamiifolia

De Zamioculcas zamiifolia (ZZ) plant is een tropische groenblijvende plant die behoort tot de Araceae familie. Hij komt oorspronkelijk uit Oost-Afrika, en is droogtetolerant. ZZ planten hebben glanzende, donkergroene bladeren die ovaal van vorm zijn en 12-18 centimeter lang. De bladeren groeien in trossen vanaf de basis van de plant en staan gelijkmatig verdeeld langs de stengel. Bloemen worden niet vaak door deze plant geproduceerd; als ze er zijn, zijn ze klein en wit van kleur. ZZ-planten geven de voorkeur aan vochtige, maar goed doorlatende grond en indirect zonlicht. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden geteeld; ze verdragen echter niet goed vorst of koude temperaturen.

zamioculcas zamiifolia ZZ Plant  verzorgen

Om uw Zamioculcas zamiifolia plant te verzorgen, geef hem regelmatig water en bemest hem maandelijks. Zet hem op een lichte, indirecte lichtplek en houd de grond gelijkmatig vochtig, maar niet zompig Hier volgen enkele eenvoudige tips voor de verzorging van uw Zamioculcas zamiifolia plant! geef de plant helder, indirect licht - te veel direct zonlicht zal de bladeren doen verschroeien. Als je geen ramen op het zuiden of westen hebt, is een raam op het oosten voldoende.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken