Mijn Tuin Producten

Nephrolepis Green Lady , Krulvaren kopen

Opzoek naar de Nephrolepis Green Lady plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Nephrolepis Green Lady kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Nephrolepis Green Lady

Nephrolepis Green Lady is een plant die veel in de tuinbouw wordt gebruikt. Het is een varen met brede, driehoekige bladeren en een sterke, klimmende groeiwijze. Hij groeit het best in vochtige, goed doorlatende grond en halfschaduw. Deze plant kan worden gebruikt als bodembedekker of als solitair in borders of containers. Hij is winterhard tot USDA zone 7.

Nephrolepis Green Lady Krulvaren  verzorgen

Nephrolepis Green Lady planten behoren tot de mooiste en populairste kamerplanten die er zijn. Deze prachtige planten kunnen elke kamer opfleuren en een vleugje elegantie toevoegen. Maar zoals alle planten hebben ze de juiste verzorging nodig om gezond te blijven en er op hun best uit te zien. Hier volgen een paar tips voor de verzorging van uw Nephrolepis Green Lady plant: 1. Licht: Deze planten gedijen goed in helder, indirect zonlicht. Ze kunnen ook wat schaduw verdragen, maar te veel schaduw zorgt ervoor dat ze pootachtig en zwak worden. Zet de plant bij een raam waar hij veel licht krijgt, maar bescherm hem wel tegen directe zon, want dan verschroeien de bladeren.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.