Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

nephrolepis green lady , Krulvaren kopen

Opzoek naar de nephrolepis green lady plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je nephrolepis green lady kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over nephrolepis green lady

Nephrolepis Green Lady is een plant die veel in de tuinbouw wordt gebruikt. Het is een varen met brede, driehoekige bladeren en een sterke, klimmende groeiwijze. Hij groeit het best in vochtige, goed doorlatende grond en halfschaduw. Deze plant kan worden gebruikt als bodembedekker of als solitair in borders of containers. Hij is winterhard tot USDA zone 7.

nephrolepis green lady Krulvaren  verzorgen

Nephrolepis Green Lady planten behoren tot de mooiste en populairste kamerplanten die er zijn. Deze prachtige planten kunnen elke kamer opfleuren en een vleugje elegantie toevoegen. Maar zoals alle planten hebben ze de juiste verzorging nodig om gezond te blijven en er op hun best uit te zien. Hier volgen een paar tips voor de verzorging van uw Nephrolepis Green Lady plant: 1. Licht: Deze planten gedijen goed in helder, indirect zonlicht. Ze kunnen ook wat schaduw verdragen, maar te veel schaduw zorgt ervoor dat ze pootachtig en zwak worden. Zet de plant bij een raam waar hij veel licht krijgt, maar bescherm hem wel tegen directe zon, want dan verschroeien de bladeren.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken