Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

aloe duo , Aloë Vera & Aloë Aristata Magic kopen

Opzoek naar de aloe duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je aloe duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over aloe duo

De Aloë duo plant is een vetplant die twee verschillende kleuren op zijn bladeren heeft. De bovenkant van de bladeren is groen, terwijl de onderkant van de bladeren rood is. Deze plant is gemakkelijk te verzorgen en doet het goed in indirect zonlicht. Geef hem regelmatig water en zorg ervoor dat de grond tussen de gietbeurten uitdroogt. Let op dat u niet te veel water geeft, want dat kan leiden tot wortelrot. De Aloë duo plant is een aanwinst voor elk huis of tuin en zal zeker de aandacht trekken met zijn unieke kleur.

aloe duo Aloë Vera & Aloë Aristata Magic  verzorgen

Begin met het planten van uw aloë duo in goed drainerende grond. Als u in een gebied met zandgrond woont, kunt u wat organisch materiaal aan de mix toevoegen om het vocht vast te houden. Aloë planten komen oorspronkelijk uit warme, droge klimaten en houden er niet van om in drassige grond te staan. Geef uw aloë plant veel water, maar niet vaak, zodat de bovenste paar centimeter grond tussen de gietbeurten kan opdrogen. Wanneer u water geeft, laat de plant dan goed doorweken tot het water uit de pot loopt. In de wintermaanden moet u nog minder water geven en de plant slechts om de paar weken een slokje geven.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken