Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

begonia burkillii , kopen

Opzoek naar de begonia burkillii plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je begonia burkillii kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over begonia burkillii

De Begonia Burkillii plant is een begonia soort die inheems is in Vietnam. De plant is genoemd naar John Norton Wilkinson Burkill, die een Brits botanicus was. De Begonia Burkillii plant is een kruidachtige vaste plant die ongeveer 30 cm hoog wordt. De bladeren van de plant zijn groot en rond met een hartvormige voet. De bloemen van de Begonia Burkillii plant zijn oranje met rode strepen en ze bloeien van mei tot september.

begonia burkillii   verzorgen

Begonia Burkillii is een tere plant die spaarzaam water moet krijgen. Laat de bovenste centimeter grond uitdrogen voordat u water geeft, en geef water vanaf de onderkant, zodat het blad niet nat wordt. Dit helpt schimmelziektes te voorkomen. Een koele, schaduwrijke standplaats is ideaal voor Begonia Burkillii, en ze mag slechts twee keer per jaar bemest worden met een zwakke vloeibare meststof. Te veel mest is dodelijk voor deze plant. Knip verwelkte of dode bladeren af om een gezonde groei te bevorderen.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken