Mijn Tuin Producten

Anthurium in Vaas , kopen

Opzoek naar de Anthurium in Vaas plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Anthurium in Vaas kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Anthurium in Vaas

De Anthurium in Vaas plant is een prachtige aanwinst voor elk huis. Met haar lange, vloeiende bladeren en prachtige bloemen is het geen wonder dat deze plant zo'n populaire keuze is voor binnenhuisdecoratie. Hoewel oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Amerika, kan de Anthurium in Vaas plant over de hele wereld worden gevonden. De Anthurium in Vaas plant dankt haar naam aan haar mooie bloemen, die lijken op miniatuur parasols geplaatst in vazen. Deze bloemen zijn er in veel verschillende kleuren, waaronder rood, roze, oranje en wit. De planten zelf zijn meestal groen, maar kunnen ook voorkomen in bruine en zwarte tinten.

Anthurium in Vaas   verzorgen

Om een Anthurium in vaas te verzorgen, moet u de plant regelmatig water geven en maandelijks bemesten. Zet de plant in indirect zonlicht en houd de grond vochtig maar niet zompig. Verwijder uitgebloeide bladeren en bloemen om nieuwe groei te stimuleren.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.