Beste Kunstgras 2022

Moe van het onderhoud van uw gazon?

Kunstgras is de perfecte oplossing! Het ziet eruit en voelt aan als natuurlijk gras, maar je hoeft je geen zorgen te maken over water geven, maaien of bemesten. Bovendien hoef je niet uren op je knieën te zitten om onkruid te wieden - ons kunstgras wordt geleverd met een ingebouwde onkruid barrière.

Stel je voor dat je nooit meer bladeren hoeft te harken! Of sneeuw te scheppen. Met ons kunstgras kan je al die vervelende tuinkarweitjes vaarwel zeggen. Je hebt alle tijd om te ontspannen en te genieten van je mooie groene gazon zonder schuldgevoel.

Bestel vandaag nog kunstgras en begin morgen al te genieten van uw onderhoudsarme gazon!

#1. Grastapijt 100x200​

Op zoek naar iets anders in vloerbekleding? Kijk dan eens naar ons grastapijt! Dit unieke product is gemaakt van 100% natuurlijk gras en is ideaal voor wie een unieke, natuurlijke look in zijn huis wil creëren. Ons grastapijt is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je het perfect bij je ruimte kunt laten passen. En omdat het van natuurlijke materialen gemaakt is, is het ook milieuvriendelijk. Dus als je op zoek bent naar iets echt anders in vloerbekleding, overweeg dan ons grastapijt. Je zult niet teleurgesteld zijn!

Grastapijt 100x200

#2. Green Turtle Kunstgras

Maak kennis met de Green Turtle kunstgrassoort - grastapijt 100x400cm! Dit prachtige grastapijt is perfect om een vleugje natuur aan je huis toe te voegen, zonder al het gedoe van het onderhoud van een echt gazon. Het Green Turtle Kunstgras is gemaakt van hoogwaardige synthetische vezels die er net zo uitzien en aanvoelen als natuurlijk gras, maar veel duurzamer en gemakkelijker te onderhouden zijn. Het grastapijt is ook UV-bestendig en anti-vervaging, zodat het er nog jaren groen en fris uit blijft zien.

Het Green Turtle kunstgras is perfect voor elke ruimte van je huis, zowel binnen als buiten. Het is perfect om lelijke betonnen patio's of kale plekken in je tuin te bedekken. Het is ook geweldig voor speelplaatsen voor kinderen

Green Turtle Kunstgras

#3. Kunstgras Tapijt DENVER groen​

Zoek je een gemakkelijke en handige manier om het hele jaar door een mooi groen gazon te hebben? Zoek niet verder dan ons DENVER kunstgrastapijt! Dit ongelooflijke product is gemaakt van hoogwaardige materialen en realistisch uitziend kunstgras, waardoor het de perfecte oplossing is voor iedereen die wil genieten van de aanblik van een weelderig groen gazon zonder gedoe of onderhoud. Met een afmeting van 100x200cm is hij ook perfect voor kleine ruimtes zoals balkons, patio's, of tuinen. Leg de mat gewoon neer, snoei bij als dat nodig is, en je bent klaar! Niet maaien, geen water geven, en geen bemesting nodig!

Kunstgras Tapijt DENVER groen

#4. Budget grastapijt MADISON met noppen​

Zoek je een nieuwe manier om je woninginrichting met een budget op te smukken? Kijk dan niet verder dan ons nieuwe Budget grastapijt MADISON met noppen! Deze opvallende vloerbedekking is perfect om elke kamer wat karakter te geven, en de hoogte van 4 mm maakt hem ideaal voor gebruik zowel binnen als buiten. Plus, de bijgeleverde noppen geven je vloer een unieke look die je ruimte onderscheidt van de rest. Dus waarom zou je Budget grastapijt MADISON met noppen vandaag niet eens proberen? Je zult niet teleurgesteld zijn!

Budget grastapijt MADISON met noppen

#5. Green Turtle Kunstgras

Zoek je een kunstgrastapijt dat er net zo uitziet en aanvoelt als het echte werk? Kijk dan eens naar ons Green Turtle Kunstgras! Dit luxueuze grastapijt is gemaakt van hoogwaardige materialen, en heeft een realistische uitstraling die je voor de gek zal houden. Het is perfect om een groene oase in je tuin of op je terras te creëren, en is ook heel geschikt voor gebruik binnenshuis - perfect om die lelijke tapijten mee te bedekken! TheGreen Turtle kunstgras is verkrijgbaar in een reeks maten naar keuze, en wordt geleverd met 5 jaar garantie. Dus waarom zou je het vandaag niet eens proberen?

Green Turtle Kunstgras - Grastapijt 100x200cm - 8mm - ROYAL MELBOURNE

Tot slot over Kunstgras

Zo, daar heb je het. Vijf goede redenen om over te schakelen op kunstgras voor je huis of bedrijf. Kunstgras is een geweldig alternatief voor natuurlijk gras en vergt weinig onderhoud, waardoor het de perfecte optie is voor drukke huiseigenaren en bedrijfseigenaars. Als je overweegt kunstgras in je tuin of op je erf aan te leggen is het ook belangrijk om gelijk te kijken hoe de tuin anders kan worden ingericht.