Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

calathea duo , kopen

Opzoek naar de calathea duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je calathea duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over calathea duo

De Calathea Duo is een soort sierplant die wordt gekweekt voor zijn decoratief gebladerte. Hij heeft twee verschillende bladtypen - het ene is groen en het andere paars. De Calathea Duo is een tamelijk makkelijke plant om te verzorgen en geeft de voorkeur aan een gemiddelde tot hoge luchtvochtigheid en vochtige grond. Hij kan zowel binnen als buiten worden gehouden in een niet te koud klimaat.

calathea duo   verzorgen

De Calathea Duo plant is een mooi en uniek exemplaar dat leven en intrige kan toevoegen aan elke kamer. Hier volgen een paar tips om uw Calathea Duo gezond en bloeiend te houden: 1. Gebruik altijd lauw water wanneer u uw planten water geeft, want koud water kan de wortels schokken. 2. Zorg ervoor dat de grond gelijkmatig vochtig blijft, maar niet nat. Overbewatering kan leiden tot wortelrot, terwijl onderbewatering de bladeren kan doen verwelken. 3. Helder, indirect zonlicht is het beste voor Calatheas - te veel direct zonlicht kan de bladeren doen verschroeien. 4.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken