Mijn Tuin Producten

Calathea Duo , kopen

Opzoek naar de Calathea Duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Calathea Duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Calathea Duo

De Calathea Duo is een soort sierplant die wordt gekweekt voor zijn decoratief gebladerte. Hij heeft twee verschillende bladtypen - het ene is groen en het andere paars. De Calathea Duo is een tamelijk makkelijke plant om te verzorgen en geeft de voorkeur aan een gemiddelde tot hoge luchtvochtigheid en vochtige grond. Hij kan zowel binnen als buiten worden gehouden in een niet te koud klimaat.

Calathea Duo   verzorgen

De Calathea Duo plant is een mooi en uniek exemplaar dat leven en intrige kan toevoegen aan elke kamer. Hier volgen een paar tips om uw Calathea Duo gezond en bloeiend te houden: 1. Gebruik altijd lauw water wanneer u uw planten water geeft, want koud water kan de wortels schokken. 2. Zorg ervoor dat de grond gelijkmatig vochtig blijft, maar niet nat. Overbewatering kan leiden tot wortelrot, terwijl onderbewatering de bladeren kan doen verwelken. 3. Helder, indirect zonlicht is het beste voor Calatheas - te veel direct zonlicht kan de bladeren doen verschroeien. 4.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.