Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

parthenocissus striata , Suikerdruifje kopen

Opzoek naar de parthenocissus striata plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je parthenocissus striata kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over parthenocissus striata

De Parthenocissus Striata plant is een prachtige klimplant die een vleugje schoonheid en elegantie kan toevoegen aan elk huis of tuin. Deze plant staat bekend om zijn elegante, diep gelobde bladeren en zijn rankachtige takken, waardoor hij perfect is om te groeien aan latwerk, hekken of tegen de zijkant van gebouwen. De Parthenocissus Striata is een snelgroeiende plant die tot 2 meter lang kan worden, en in de zomer kleine groenwitte bloemen produceert, gevolgd door trossen donkerblauwe bessen. Deze plant komt oorspronkelijk uit China en Japan, en wordt meestal aangetroffen in bossen of bosranden.

parthenocissus striata Suikerdruifje  verzorgen

Om voor uw Parthenocissusstriata plant te zorgen, moet u hem regelmatig water geven en om de twee weken bemesten. Deze klimplant kan wel 20 meter lang worden, dus zorg ervoor dat hij een stevige steun heeft om op te groeien. Snoeien is alleen nodig als u de grootte of vorm van de plant wilt controleren.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken