Mijn Tuin Producten

Parthenocissus Striata , Suikerdruifje kopen

Opzoek naar de Parthenocissus Striata plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Parthenocissus Striata kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Parthenocissus Striata

De Parthenocissus Striata plant is een prachtige klimplant die een vleugje schoonheid en elegantie kan toevoegen aan elk huis of tuin. Deze plant staat bekend om zijn elegante, diep gelobde bladeren en zijn rankachtige takken, waardoor hij perfect is om te groeien aan latwerk, hekken of tegen de zijkant van gebouwen. De Parthenocissus Striata is een snelgroeiende plant die tot 2 meter lang kan worden, en in de zomer kleine groenwitte bloemen produceert, gevolgd door trossen donkerblauwe bessen. Deze plant komt oorspronkelijk uit China en Japan, en wordt meestal aangetroffen in bossen of bosranden.

Parthenocissus Striata Suikerdruifje  verzorgen

Om voor uw Parthenocissusstriata plant te zorgen, moet u hem regelmatig water geven en om de twee weken bemesten. Deze klimplant kan wel 20 meter lang worden, dus zorg ervoor dat hij een stevige steun heeft om op te groeien. Snoeien is alleen nodig als u de grootte of vorm van de plant wilt controleren.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.