Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

coffea arabica duo , Koffieplanten kopen

Opzoek naar de coffea arabica duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je coffea arabica duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over coffea arabica duo

De Coffea Arabica Duo plant is een soort koffieplant die twee verschillende soorten koffiebonen voortbrengt. Het eerste type is de Arabische boon, die veel wordt gebruikt bij de koffieproductie. Het tweede type is de Robusta-boon, die een hoger cafeïnegehalte heeft en wordt gebruikt voor de productie van espresso. De Coffea Arabica Duo plant produceert beide bonen in gelijke verhoudingen, waardoor het een veelzijdige plant is voor de koffieproductie. De Coffea Arabica Duo plant is afkomstig uit Ethiopië, waar hij eeuwen geleden voor het eerst werd geteeld. Tegenwoordig wordt hij in veel landen over de hele wereld geteeld, waaronder Brazilië, Colombia, India en Vietnam.

coffea arabica duo Koffieplanten  verzorgen

Coffea Arabica Duo is een tropische plant die het het beste doet met veel licht en vochtigheid. Ze moet regelmatig water krijgen, maar laat de grond tussen twee gietbeurten uitdrogen. Bemest twee keer per maand met een uitgebalanceerde meststof die tot de helft is verdund. Deze plant gedijt bij temperaturen boven de 60 graden Fahrenheit, dus als uw huis koeler is dan dat, moet u voor extra warmte zorgen. Een kweeklamp of warmtelamp in de buurt van de plant is hiervoor voldoende. Zorg er wel voor dat de bladeren de lamp niet raken, want dan kunnen ze verbranden.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken