Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

maranta silver band , Gebedsplant kopen

Opzoek naar de maranta silver band plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je maranta silver band kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over maranta silver band

De Maranta zilverbandplant (Maranta arundinacea) is een soort van bloeiende plant in de familie Marantaceae. Ze is inheems in tropisch Zuid-Amerika, waar ze voorkomt in Brazilië, Peru, Bolivia en Ecuador. De Maranta zilverband plant is een kruidachtige vaste plant die typisch groeit tot ongeveer 1 meter (3 voet) hoog. De bladeren zijn donkergroen van kleur en hebben een kenmerkende zilveren band langs de randen. De bloemen zijn klein en wit en verschijnen in trossen aan de uiteinden van de stengels. De Maranta zilverband plant wordt al heel lang door de inheemse bevolking gebruikt voor een verscheidenheid van doeleinden.

maranta silver band Gebedsplant  verzorgen

De Maranta Zilverbandplant is een tropische plant die meestal in de warme klimaten groeit. Het kan een beetje moeilijk zijn om hem te verzorgen, maar met wat eenvoudige tips moet je hem gezond kunnen houden. Ten eerste, zorg ervoor dat je de Maranta Silver Band Plant op een plaats zet waar hij veel zonlicht krijgt. Ten tweede, geef hem regelmatig water; maar zorg ervoor dat de grond nooit verzadigd is, anders kunnen de wortels gaan rotten. Tot slot, bemest hem regelmatig met een uitgebalanceerde meststof; en overdrijf het niet, anders zal je uiteindelijk de plant verbranden.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken