Mijn Tuin Producten

Maranta Silver Band , Gebedsplant kopen

Opzoek naar de Maranta Silver Band plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Maranta Silver Band kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Maranta Silver Band

De Maranta zilverbandplant (Maranta arundinacea) is een soort van bloeiende plant in de familie Marantaceae. Ze is inheems in tropisch Zuid-Amerika, waar ze voorkomt in Brazilië, Peru, Bolivia en Ecuador. De Maranta zilverband plant is een kruidachtige vaste plant die typisch groeit tot ongeveer 1 meter (3 voet) hoog. De bladeren zijn donkergroen van kleur en hebben een kenmerkende zilveren band langs de randen. De bloemen zijn klein en wit en verschijnen in trossen aan de uiteinden van de stengels. De Maranta zilverband plant wordt al heel lang door de inheemse bevolking gebruikt voor een verscheidenheid van doeleinden.

Maranta Silver Band Gebedsplant  verzorgen

De Maranta Zilverbandplant is een tropische plant die meestal in de warme klimaten groeit. Het kan een beetje moeilijk zijn om hem te verzorgen, maar met wat eenvoudige tips moet je hem gezond kunnen houden. Ten eerste, zorg ervoor dat je de Maranta Silver Band Plant op een plaats zet waar hij veel zonlicht krijgt. Ten tweede, geef hem regelmatig water; maar zorg ervoor dat de grond nooit verzadigd is, anders kunnen de wortels gaan rotten. Tot slot, bemest hem regelmatig met een uitgebalanceerde meststof; en overdrijf het niet, anders zal je uiteindelijk de plant verbranden.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.