Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

cyperus zumula , Kattengras kopen

Opzoek naar de cyperus zumula plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je cyperus zumula kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over cyperus zumula

De Cyperus Zumula plant is een overblijvende zegge die typisch groeit op natte, zandige bodems in tropische en subtropische klimaten. Hij wordt vaak aangetroffen in moerassen, rijstvelden en andere vochtige biotopen. De plant heeft een korte stengel en produceert bloemen die groen of bruin van kleur zijn. De plant kan worden gebruikt voor medicinale doeleinden, en van de wortelstokken (ondergrondse stengels) is aangetoond dat ze ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen hebben.

cyperus zumula Kattengras  verzorgen

De Cyperus zumula plant is een tropische vaste plant die oorspronkelijk uit Mexico en Midden-Amerika komt. Hij groeit in vochtige tot natte grond en geeft de voorkeur aan volle zon tot gedeeltelijke schaduw. Deze plant kan tot 2 meter hoog worden en heeft lange, donkergroene bladeren. De bloemen zijn klein en geel, en ze bloeien van de zomer tot de herfst. Voor de verzorging van uw Cyperus zumula plant moet u hem regelmatig water geven en om de paar weken bemesten met een algemene meststof. Als u in een koud klimaat woont, moet u de plant in de wintermaanden binnen zetten.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken