Mijn Tuin Producten

Anthurium Jaguar Green , Flamingoplant kopen

Opzoek naar de Anthurium Jaguar Green plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Anthurium Jaguar Green kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Anthurium Jaguar Green

Anthurium Jaguar Green is een populaire kamerplant die wordt gekweekt om zijn interessante bladeren. De bladeren zijn groen met grote, donkere vlekken die op jaguartekeningen lijken. Anthuriums zijn gemakkelijk te verzorgen en vormen een geweldige aanwinst voor elk huis of kantoor. Ze doen het goed in helder, indirect licht en houden van temperaturen tussen 65-80 graden F. Geef water wanneer de grond droog aanvoelt en bemest met een uitgebalanceerde plantenvoeding eenmaal per maand.

Anthurium Jaguar Green Flamingoplant  verzorgen

Anthurium Jaguar Green planten doen het goed in helder, indirect licht. Ze houden van een hoge luchtvochtigheid, dus besproei de bladeren regelmatig en plaats de pot op een schaal met kiezels gevuld met water. Houd de grond vochtig maar niet nat, en bemest elke twee weken met een uitgebalanceerde meststof voor kamerplanten. Verwijder dode of verwelkte bladeren om de plant er mooi uit te laten zien.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.