Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

anthurium jaguar green , Flamingoplant kopen

Opzoek naar de anthurium jaguar green plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je anthurium jaguar green kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over anthurium jaguar green

Anthurium Jaguar Green is een populaire kamerplant die wordt gekweekt om zijn interessante bladeren. De bladeren zijn groen met grote, donkere vlekken die op jaguartekeningen lijken. Anthuriums zijn gemakkelijk te verzorgen en vormen een geweldige aanwinst voor elk huis of kantoor. Ze doen het goed in helder, indirect licht en houden van temperaturen tussen 65-80 graden F. Geef water wanneer de grond droog aanvoelt en bemest met een uitgebalanceerde plantenvoeding eenmaal per maand.

anthurium jaguar green Flamingoplant  verzorgen

Anthurium Jaguar Green planten doen het goed in helder, indirect licht. Ze houden van een hoge luchtvochtigheid, dus besproei de bladeren regelmatig en plaats de pot op een schaal met kiezels gevuld met water. Houd de grond vochtig maar niet nat, en bemest elke twee weken met een uitgebalanceerde meststof voor kamerplanten. Verwijder dode of verwelkte bladeren om de plant er mooi uit te laten zien.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken