Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

hedera helix wonder , Klimop kopen

Opzoek naar de hedera helix wonder plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je hedera helix wonder kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over hedera helix wonder

De Hedera Helix Wonderplant is een liaan die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt voor de behandeling van een verscheidenheid aan kwalen. De plant staat ook bekend als Engelse klimop, en heeft aantoonbaar ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen. Sommige recente studies hebben zelfs aangetoond dat de plant de cognitieve functie en het geheugen kan helpen verbeteren.

hedera helix wonder Klimop  verzorgen

De Hedera Helix Wonder plant is een mooie en onderhoudsarme aanwinst voor elk huis. Hier volgen een paar tips over hoe u het beste voor uw Wonder plant kunt zorgen: - Zet uw Wonder plant in een ruimte met helder, maar indirect licht. - Houd de grond vochtig, maar niet nat. - Bemest één keer per maand met een uitgebalanceerde 20-20-20 meststof.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken