Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

pachira aquatica , Geldboom kopen

Opzoek naar de pachira aquatica plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je pachira aquatica kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over pachira aquatica

De Pachira Aquatica plant is een tropische moerasboom die oorspronkelijk uit Midden- en Zuid-Amerika komt. Hij kan tot 60 voet hoog worden en heeft een lange, rechte stam die vaak aan de basis gesteund is. De boom heeft grote, groene bladeren die hartvormig zijn en tot 5 cm lang kunnen worden. De boom produceert geurende bloemen die wit of roze van kleur zijn en een vrucht voortbrengen die eetbaar is voor de mens. De Pachira Aquatica plant wordt algemeen gebruikt als sierboom in tropische klimaten en als bron van schaduw.

pachira aquatica Geldboom  verzorgen

Zet de plant in de volle zon in de buurt van een raam. Probeer gordijnen of jaloezieën dicht te doen zodat het zonlicht niet te hard is voor de plant. De grond moet vochtig zijn, maar niet zompig, want dat kan wortelrot veroorzaken. Controleer dus wekelijks de drainagegaten in de bodem om zeker te zijn van een goede beluchting. Als de bladeren geel of bruin beginnen te worden, kan dit erop wijzen dat de plant te veel water heeft gekregen of in een te schemerige omgeving is geplaatst - verhoog het lichtniveau en/of verlaag de bewateringsfrequentie; laat de grond bijna volledig opdrogen voordat u opnieuw water geeft. Bemest elke 2 tot 3 maanden om uw planten gezond en groeiend te houden.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken