Mijn Tuin Producten

Bonsai Carmona , kopen

Opzoek naar de Bonsai Carmona plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Bonsai Carmona kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Bonsai Carmona

De Bonsai Carmona is een soort kleine groenblijvende boom die vaak als bonsai wordt gekweekt. Hij komt oorspronkelijk uit China en Japan, en heeft meestal kleine, donkergroene bladeren en witte of roze bloemen. De boom kan tot 3 meter hoog worden, maar wanneer hij als bonsai wordt gekweekt, is hij meestal veel kleiner. Bonsai Carmona bomen zijn relatief gemakkelijk te verzorgen, en zijn een uitstekende keuze voor diegenen die nieuw zijn in de kunst van bonsai.

Bonsai Carmona   verzorgen

Bonsai Carmona planten doen het het beste als ze op een lichte, zonnige plaats worden gehouden. Ze geven ook de voorkeur aan koelere temperaturen, dus het is het beste om ze te houden op een plaats waar de temperatuur tussen 55 en 75 graden Fahrenheit ligt. Geef uw plant regelmatig water en zorg ervoor dat de potgrond altijd vochtig maar niet nat is. Geef uw plant in de lente en de zomer twee keer per maand mest met een uitgebalanceerde meststof. Snoei uw boom als dat nodig is om zijn vorm te behouden.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.