Mijn Tuin Producten

Alocasia Portadora , Olifantsoor kopen

Opzoek naar de Alocasia Portadora plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Alocasia Portadora kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Alocasia Portadora

De Alocasia Portadora is een prachtige, unieke plant die inheems is in de tropische bossen van Zuid-Amerika. Het is een lid van het geslacht Alocasia, dat een aantal van de meest prachtige en ongewone planten in de wereld bevat. De Alocasia Portadora heeft grote, glanzende groene bladeren die de vorm hebben van hartjes. De planten kunnen tot 3 meter hoog worden en produceren kleine witte bloemen. Deze plant is perfect voor het toevoegen van een vleugje elegantie aan elk huis of tuin.

Alocasia Portadora Olifantsoor  verzorgen

Alocasia Portadora is een tropische plant die een hoge luchtvochtigheid en matig tot helder licht nodig heeft. Geef royaal water als de grond droog aanvoelt en besproei de bladeren regelmatig. Maandelijks bemesten met een uitgebalanceerde vloeibare meststof. Snoei indien nodig om de plant vorm te geven en de groei onder controle te houden.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.