Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

alocasia portadora , Olifantsoor kopen

Opzoek naar de alocasia portadora plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je alocasia portadora kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over alocasia portadora

De Alocasia Portadora is een prachtige, unieke plant die inheems is in de tropische bossen van Zuid-Amerika. Het is een lid van het geslacht Alocasia, dat een aantal van de meest prachtige en ongewone planten in de wereld bevat. De Alocasia Portadora heeft grote, glanzende groene bladeren die de vorm hebben van hartjes. De planten kunnen tot 3 meter hoog worden en produceren kleine witte bloemen. Deze plant is perfect voor het toevoegen van een vleugje elegantie aan elk huis of tuin.

alocasia portadora Olifantsoor  verzorgen

Alocasia Portadora is een tropische plant die een hoge luchtvochtigheid en matig tot helder licht nodig heeft. Geef royaal water als de grond droog aanvoelt en besproei de bladeren regelmatig. Maandelijks bemesten met een uitgebalanceerde vloeibare meststof. Snoei indien nodig om de plant vorm te geven en de groei onder controle te houden.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken