Mijn Tuin Producten

Gouden Duo , kopen

Opzoek naar de Gouden Duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Gouden Duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Gouden Duo

De Golden Duo plant is een kleine groenblijvende struik met groene bladeren en kleine gele bloemen. De plant komt oorspronkelijk uit het Middellandse-Zeegebied, maar kan ook in andere warme klimaten over de hele wereld worden aangetroffen. De Golden Duo plant wordt al eeuwenlang gebruikt als een natuurlijke behandeling voor een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen. De plant is vooral bekend om zijn vermogen ontstekingen en pijn te verminderen, maar het is ook effectief gebleken bij de behandeling van artritis, astma en andere aandoeningen van de luchtwegen. De Golden Duo plant is verkrijgbaar in capsule- of vloeibare vorm. Het is te vinden in de meeste natuurvoedingswinkels, of online.

Gouden Duo   verzorgen

Als het gaat om het verzorgen van een Golden Duo plant, zijn er een paar belangrijke dingen om in gedachten te houden. Eerst en vooral hebben deze planten helder licht nodig om te groeien en te gedijen. Als u ze binnenshuis kweekt, zorg er dan voor dat ze voldoende licht krijgen van een raam op het zuiden. Wat water geven betreft, geven Golden Duo planten er de voorkeur aan dat hun grond aan de drogere kant wordt gehouden. Laat de bovenkant van de grond volledig uitdrogen voordat u weer water geeft. Te veel water kan leiden tot wortelrot, dus zorg ervoor dat deze planten niet in natte grond staan. Ten slotte moet u uw Golden Duo planten tijdens het groeiseizoen om de paar weken bemesten met een meststof die speciaal is samengesteld voor vetplanten en cactussen.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.