Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

gouden duo , kopen

Opzoek naar de gouden duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je gouden duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over gouden duo

De Golden Duo plant is een kleine groenblijvende struik met groene bladeren en kleine gele bloemen. De plant komt oorspronkelijk uit het Middellandse-Zeegebied, maar kan ook in andere warme klimaten over de hele wereld worden aangetroffen. De Golden Duo plant wordt al eeuwenlang gebruikt als een natuurlijke behandeling voor een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen. De plant is vooral bekend om zijn vermogen ontstekingen en pijn te verminderen, maar het is ook effectief gebleken bij de behandeling van artritis, astma en andere aandoeningen van de luchtwegen. De Golden Duo plant is verkrijgbaar in capsule- of vloeibare vorm. Het is te vinden in de meeste natuurvoedingswinkels, of online.

gouden duo   verzorgen

Als het gaat om het verzorgen van een Golden Duo plant, zijn er een paar belangrijke dingen om in gedachten te houden. Eerst en vooral hebben deze planten helder licht nodig om te groeien en te gedijen. Als u ze binnenshuis kweekt, zorg er dan voor dat ze voldoende licht krijgen van een raam op het zuiden. Wat water geven betreft, geven Golden Duo planten er de voorkeur aan dat hun grond aan de drogere kant wordt gehouden. Laat de bovenkant van de grond volledig uitdrogen voordat u weer water geeft. Te veel water kan leiden tot wortelrot, dus zorg ervoor dat deze planten niet in natte grond staan. Ten slotte moet u uw Golden Duo planten tijdens het groeiseizoen om de paar weken bemesten met een meststof die speciaal is samengesteld voor vetplanten en cactussen.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken