Mijn Tuin Producten

Gymnocalycium Mihanovichii Variegata , Gymno Variegata Cactus kopen

Opzoek naar de Gymnocalycium Mihanovichii Variegata plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Gymnocalycium Mihanovichii Variegata kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Gymnocalycium Mihanovichii Variegata

De Gymnocalycium Mihanovichii Variegata plant is een cactus die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Hij is algemeen bekend als de "maancactus" of "Halloweencactus" vanwege zijn unieke uiterlijk. De plant heeft een bolvormig lichaam met ribben die wit omlijnd zijn. Ook de bladranden van de plant zijn wit getipt. Dit maakt de Gymnocalycium Mihanovichii Variegata tot een populaire plant voor tuinen en landschapsarchitectuur.

Gymnocalycium Mihanovichii Variegata Gymno Variegata Cactus  verzorgen

Bij de verzorging van Gymnocalycium Mihanovichii Variegata planten zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. Ten eerste hebben ze veel licht nodig, maar geen direct zonlicht. Ten tweede moeten ze in een warme omgeving worden gehouden - ongeveer 70 graden Fahrenheit is ideaal. Ten derde moet de grond goed waterdoorlatend maar niet te droog zijn. Tenslotte moeten deze planten in de gaten worden gehouden voor wolluis, die problemen kan veroorzaken als er niets aan wordt gedaan.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.