Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

de betula pubescens , Berk kopen

Opzoek naar de de betula pubescens plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je de betula pubescens kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over de betula pubescens

De plant Betula pubescens, ook bekend als de Europese witte berk, is een winterharde bladverliezende boom die inheems is in Europa en delen van Azië. De boom dankt zijn naam aan zijn witte schors, die glad is en vaak in dunne laagjes afbladdert. De bladeren van de Betula pubescens zijn driehoekig van vorm en hebben een getande bladrand. De plant bloeit in het voorjaar, waarbij de mannelijke bloemen geel gekleurd zijn en de vrouwelijke bloemen groenachtig wit. De vrucht van de boom is een kleine noot die omgeven is door een papierachtige vleugel. De Betula pubescens groeit het best op goed doorlatende grond en geeft de voorkeur aan volle zon tot halfschaduw.

de betula pubescens Berk  verzorgen

Voor de verzorging van een Betula pubescens plant moet u hem regelmatig water geven en om de paar weken bemesten. Het is ook belangrijk om de plant regelmatig te snoeien om nieuwe groei te stimuleren. Deze plant gedijt het beste in de volle zon of halfschaduw.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken