Mijn Tuin Producten

Dracaena Surculosa , Goudstof Dracaena kopen

Opzoek naar de Dracaena Surculosa plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Dracaena Surculosa kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Dracaena Surculosa

Dracaena surculosa is een Dracaena-soort die inheems is in Madagaskar. Het is een kleine boom, die ongeveer 10 meter hoog kan worden, met slanke takken en glanzend groene bladeren. De bloemen zijn geurig en wit, en de vrucht is een rode bes. De plant wordt gebruikt als sierplant in tropische tuinen, en wordt ook commercieel geteeld voor zijn etherische olie. De olie wordt gewonnen uit de bladeren van de plant door stoomdestillatie, en heeft een sterke houtachtige geur. De olie wordt gebruikt in parfums en aromatherapie.

Dracaena Surculosa Goudstof Dracaena  verzorgen

Dracaena surculosa, of Afrikaans wintergroen, is een prachtige onderhoudsarme plant die perfect is voor beginnende tuiniers. Afrikaans wintergroen is een soort kamerplant die oorspronkelijk uit Afrika komt. Hij heeft glanzend groene bladeren en kan tot 1,5 meter hoog worden. Hoewel hij wordt beschouwd als een langzaam groeiende plant, kan hij op den duur langbenig worden als hij niet goed wordt gesnoeid. Hier volgen enkele tips voor de verzorging van uw Dracaena surculosa plant: 1. Geef Afrikaanse groenblijvende planten water wanneer de bovenste centimeter van de grond droog aanvoelt. Zorg ervoor dat u niet te veel water geeft, want dit kan leiden tot wortelrot, wat de plant kan doden. 2.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.