Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

dracaena surculosa , Goudstof Dracaena kopen

Opzoek naar de dracaena surculosa plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je dracaena surculosa kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over dracaena surculosa

Dracaena surculosa is een Dracaena-soort die inheems is in Madagaskar. Het is een kleine boom, die ongeveer 10 meter hoog kan worden, met slanke takken en glanzend groene bladeren. De bloemen zijn geurig en wit, en de vrucht is een rode bes. De plant wordt gebruikt als sierplant in tropische tuinen, en wordt ook commercieel geteeld voor zijn etherische olie. De olie wordt gewonnen uit de bladeren van de plant door stoomdestillatie, en heeft een sterke houtachtige geur. De olie wordt gebruikt in parfums en aromatherapie.

dracaena surculosa Goudstof Dracaena  verzorgen

Dracaena surculosa, of Afrikaans wintergroen, is een prachtige onderhoudsarme plant die perfect is voor beginnende tuiniers. Afrikaans wintergroen is een soort kamerplant die oorspronkelijk uit Afrika komt. Hij heeft glanzend groene bladeren en kan tot 1,5 meter hoog worden. Hoewel hij wordt beschouwd als een langzaam groeiende plant, kan hij op den duur langbenig worden als hij niet goed wordt gesnoeid. Hier volgen enkele tips voor de verzorging van uw Dracaena surculosa plant: 1. Geef Afrikaanse groenblijvende planten water wanneer de bovenste centimeter van de grond droog aanvoelt. Zorg ervoor dat u niet te veel water geeft, want dit kan leiden tot wortelrot, wat de plant kan doden. 2.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken