Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

tropical duo , Bananenplant & Strelitzia kopen

Opzoek naar de tropical duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je tropical duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over tropical duo

De Tropical Duo plant is een kruising tussen de Dieffenbachia en de Philodendron. Het is een gemakkelijk te verzorgen plant die het goed doet in indirect zonlicht. De bladeren zijn groot en groen, met een witte of crèmekleurige spadevorm aan de onderzijde. De Tropical Duo plant groeit snel en kan tot 1,5 meter hoog worden. Hij gedijt goed in vochtige grond, maar kan ook korte periodes van droogte verdragen. Deze plant is een aanwinst voor elk huis of kantoor.

tropical duo Bananenplant & Strelitzia  verzorgen

De verzorging van een Tropical Duo plant is om hem regelmatig water te geven, maar laat de grond tussen de waterbeurten uitdrogen. Bemest de plant om de maand met een uitgebalanceerde meststof en zorg ervoor dat de pot drainagegaten heeft. Plaats de pot in helder licht, maar vermijd direct zonlicht. Tropical Duo is een populaire kamerplant die gemakkelijk te verzorgen is. Hij houdt van vochtige grond en een hoge luchtvochtigheid, dus regelmatig besproeien van de bladeren is aan te raden. Bemest één keer per maand met een uitgebalanceerde meststof en snoei eventueel dode of bruine bladeren weg. Plaats in helder licht, maar vermijd direct zonlicht.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken