Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

epipremnum pinnatum aureum op mosstok , Goudrank kopen

Opzoek naar de epipremnum pinnatum aureum op mosstok plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je epipremnum pinnatum aureum op mosstok kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over epipremnum pinnatum aureum op mosstok

De Epipremnum pinnatum aureum op mosstokje is een gemakkelijk te kweken kamerplant die soms ook wel "gouden pothos" wordt genoemd Het is een klimplant met hartvormige bladeren die bont kunnen zijn met gouden of witte aftekeningen. Deze plant is zeer populair omdat hij weinig licht verdraagt en vergevingsgezind is als het op water geven aankomt.

epipremnum pinnatum aureum op mosstok Goudrank  verzorgen

Om uw Epipremnum Pinnatum Aureum on Moss Stick plant te verzorgen, volgt u eenvoudig deze tips: -houd de grond vochtig maar niet drassig -zet de plant op een lichte plaats uit het directe zonlicht -maandelijks bemesten met een halfvolle uitgebalanceerde meststof -laat de bovenste centimeter grond uitdrogen tussen twee gietbeurten -verwijder aangetaste bladeren als ze bruine of gele vlekken vertonen De verzorging van uw Epipremnum Pinnatum Aureum on Moss Stick plant is eenvoudig als u deze tips opvolgt. Houd de grond vochtig, maar niet drassig door alleen water te geven wanneer de bovenste centimeter van de grond droog is.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken