Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

xanthosoma monstrosum variegata , Mickey Mouse plant kopen

Opzoek naar de xanthosoma monstrosum variegata plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je xanthosoma monstrosum variegata kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over xanthosoma monstrosum variegata

De Xanthosoma Monstrosum Variegata plant, ook bekend als de "Olifantsoor" plant, is een tropische vaste plant die inheems is in Centraal en Zuid Amerika. De plant wordt 6-8 voet hoog en heeft grote, hartvormige bladeren die 3-4 voet lang zijn. De bladeren van de plant zijn bont, wat betekent dat ze verschillende kleuren hebben, wat de plant visueel zeer opvallend maakt. De Xanthosoma Monstrosum Variegata plant is zeer gemakkelijk te verzorgen en is een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een onderhoudsarme plant.

xanthosoma monstrosum variegata Mickey Mouse plant  verzorgen

Ervan uitgaande dat u verwijst naar het lid van de Araceae familie algemeen bekend als Variegated Monstera, hier zijn een paar tips voor de verzorging van deze (relatief) gemakkelijk te kweken plant Als het op licht aankomt, doet de Variegated Monstera het het best in helder, indirect zonlicht. Ze kan echter ook lagere lichtniveaus verdragen, dus als je haar binnenshuis kweekt, hoef je je niet al te veel zorgen te maken over het vinden van de perfecte plek Wat water geven betreft, laat de bovenste centimeter grond uitdrogen voordat je weer water geeft.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken