Mijn Tuin Producten

Aloe Aristata Magic Duo , Kantaloë kopen

Opzoek naar de Aloe Aristata Magic Duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Aloe Aristata Magic Duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Aloe Aristata Magic Duo

Aloë aristata, algemeen bekend als de "Kant Aloë" is een soort van bloeiende vetplant in het geslacht Aloë. Hij is inheems in zuidelijk Afrika en komt voor in Botswana, Lesotho, Mozambique, Namibië, Zuid-Afrika en Zimbabwe. De Lace Aloe is een groenblijvende vaste plant die gewoonlijk 30-50 cm hoog wordt met een rozet van lansvormige bladeren. De bladeren zijn groen met witte vlekken en hebben lineaire markeringen die op kant lijken. De bloemen staan in de zomer in eindstandige trossen en zijn geel of oranje van kleur. De Aloë Aristata Magic Duo plant is een winterharde vetplant die, eenmaal gevestigd, zeer weinig onderhoud vergt.

Aloe Aristata Magic Duo Kantaloë  verzorgen

Hier volgen enkele tips voor de verzorging van uw Aloe Aristata Magic Duo plant: 1. Als je je plant water geeft, gebruik dan lauw water en doordrenk de wortels grondig. Voorkom dat er water op de bladeren komt, want dan kunnen ze gaan rotten. Laat de plant goed uitlekken na het water geven. 2. Zet uw Aloe Aristata Magic Duo plant op een plaats waar hij elke dag veel helder, indirect zonlicht krijgt. Indien mogelijk, geef hem ook een paar uur direct zonlicht per dag. 3. Houd de grond vochtig maar niet zompig. Laat de bovenste centimeter grond uitdrogen voordat u weer water geeft. 4.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.