Mijn Tuin Producten

Medinilla Magnifica , Trosbloem kopen

Opzoek naar de Medinilla Magnifica plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Medinilla Magnifica kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Medinilla Magnifica

De Medinilla Magnifica plant is een tropische plant die inheems is in de Filippijnen. Het is een struik die wel twee meter hoog kan worden, en hij heeft grote, opzichtige bloemen die meestal paars of wit van kleur zijn. De Medinilla Magnifica plant is populair als kamerplant vanwege zijn prachtige bloemen, en hij wordt ook gebruikt als sierplant in tuinen.

Medinilla Magnifica Trosbloem  verzorgen

Hier volgen een paar tips voor de verzorging van Medinilla Magnifica planten: 1. Zet de plant op een plaats waar hij helder, indirect zonlicht krijgt. Als de plant te veel direct zonlicht krijgt, zullen de bladeren geel beginnen te kleuren. 2. Geef de plant regelmatig water en houd de grond vochtig, maar niet zompig. Laat de bovenste laag van de grond uitdrogen voordat u opnieuw water geeft. 3. Geef de plant maandelijks een stikstofarme meststof voor algemeen gebruik.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.