Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

caladium , Postman Joyner kopen

Opzoek naar de caladium plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je caladium kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over caladium

De Caladium plant is een tropische plant die populair is om zijn kleurrijke bladeren. De bladeren kunnen roze, rood, wit of groen zijn, en ze worden vaak gebruikt in binnentuinen of als kamerplanten. De plant is giftig als hij wordt ingeslikt, dus wordt geadviseerd de bladeren niet te eten.

caladium Postman Joyner  verzorgen

Caladiums zijn relatief gemakkelijk te verzorgen, en met een beetje kennis van zaken kunt u ze het hele seizoen lang mooi houden! Hier volgen een paar tips voor de verzorging van Caladiumplanten: Geef ze voldoende zonlicht. Caladiums hebben ten minste zes uur direct zonlicht per dag nodig om goed te gedijen. Als u in een gebied woont met hete zomers, bescherm uw planten dan tegen de middagzon door ze in de halfschaduw te laten groeien. Regelmatig water geven. Houd de grond vochtig maar niet zompig - streef naar ongeveer 1 cm water per week. Geef liever diep dan vaak water om een sterke wortelgroei te stimuleren.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken