Mijn Tuin Producten

Caladium , Postman Joyner kopen

Opzoek naar de Caladium plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Caladium kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Caladium

De Caladium plant is een tropische plant die populair is om zijn kleurrijke bladeren. De bladeren kunnen roze, rood, wit of groen zijn, en ze worden vaak gebruikt in binnentuinen of als kamerplanten. De plant is giftig als hij wordt ingeslikt, dus wordt geadviseerd de bladeren niet te eten.

Caladium Postman Joyner  verzorgen

Caladiums zijn relatief gemakkelijk te verzorgen, en met een beetje kennis van zaken kunt u ze het hele seizoen lang mooi houden! Hier volgen een paar tips voor de verzorging van Caladiumplanten: Geef ze voldoende zonlicht. Caladiums hebben ten minste zes uur direct zonlicht per dag nodig om goed te gedijen. Als u in een gebied woont met hete zomers, bescherm uw planten dan tegen de middagzon door ze in de halfschaduw te laten groeien. Regelmatig water geven. Houd de grond vochtig maar niet zompig - streef naar ongeveer 1 cm water per week. Geef liever diep dan vaak water om een sterke wortelgroei te stimuleren.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.