Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

philodendron white wizard , kopen

Opzoek naar de philodendron white wizard plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je philodendron white wizard kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over philodendron white wizard

Philodendron White Wizard is een prachtige hangplant die grote, glanzende, hartvormige bladeren heeft. Het is een perfecte aanwinst voor elk huis of kantoor en brengt leven en kleur in elke kamer. Deze plant is gemakkelijk te verzorgen en gedijt goed in helder, indirect licht. Houd de grond vochtig maar niet nat en bemest de plant om de twee weken met een uitgebalanceerde meststof. Snoei de plant regelmatig om hem op zijn mooist te houden.

philodendron white wizard   verzorgen

Om een Philodendron white wizard plant te verzorgen, moet u hem regelmatig water geven en ervoor zorgen dat hij voldoende zonlicht krijgt. Ook moet u de plant om de paar weken bemesten om hem gezond te houden. Verder moet u de bladeren af en toe bijknippen om de plant mooi te houden.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken