Mijn Tuin Producten

Chlorophytum Comosum , Graslelie kopen

Opzoek naar de Chlorophytum Comosum plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Chlorophytum Comosum kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Chlorophytum Comosum

De Chlorophytum Comosum plant, ook bekend als de spinnenplant, is een populaire kamerplant die gemakkelijk te verzorgen is en mooi is om te zien. De spinnenplant dankt zijn naam aan zijn lange, slanke bladeren die op de poten van een spin lijken. De plant komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en groeit het best in helder, indirect zonlicht. Spinplanten moeten relatief droog worden gehouden, dus niet te vaak water geven. Als u water geeft, laat de grond dan tussen de gietbeurten volledig uitdrogen. Zoals bij alle kamerplanten, moet je uitkijken voor ongedierte zoals bladluizen of wolluizen. Deze kunnen worden bestreden met insectendodende zeep of andere natuurlijke oplossingen.

Chlorophytum Comosum Graslelie  verzorgen

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om voor uw Chlorophytum comosum plant te zorgen en hem te helpen gezond en sterk te groeien. Ten eerste, zorg ervoor dat hij veel direct zonlicht krijgt. Hij houdt van fel licht, dus zet hem op een plek waar hij elke dag minstens een paar uur zon krijgt. Ten tweede, geef hem regelmatig water, maar overdrijf het niet. De grond moet altijd vochtig, maar niet zompig zijn. Tenslotte geeft u haar één keer per maand voeding met een uitgebalanceerde meststof voor kamerplanten, verdund tot de helft van de aanbevolen sterkte.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.