Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

chlorophytum comosum , Graslelie kopen

Opzoek naar de chlorophytum comosum plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je chlorophytum comosum kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over chlorophytum comosum

De Chlorophytum Comosum plant, ook bekend als de spinnenplant, is een populaire kamerplant die gemakkelijk te verzorgen is en mooi is om te zien. De spinnenplant dankt zijn naam aan zijn lange, slanke bladeren die op de poten van een spin lijken. De plant komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en groeit het best in helder, indirect zonlicht. Spinplanten moeten relatief droog worden gehouden, dus niet te vaak water geven. Als u water geeft, laat de grond dan tussen de gietbeurten volledig uitdrogen. Zoals bij alle kamerplanten, moet je uitkijken voor ongedierte zoals bladluizen of wolluizen. Deze kunnen worden bestreden met insectendodende zeep of andere natuurlijke oplossingen.

chlorophytum comosum Graslelie  verzorgen

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om voor uw Chlorophytum comosum plant te zorgen en hem te helpen gezond en sterk te groeien. Ten eerste, zorg ervoor dat hij veel direct zonlicht krijgt. Hij houdt van fel licht, dus zet hem op een plek waar hij elke dag minstens een paar uur zon krijgt. Ten tweede, geef hem regelmatig water, maar overdrijf het niet. De grond moet altijd vochtig, maar niet zompig zijn. Tenslotte geeft u haar één keer per maand voeding met een uitgebalanceerde meststof voor kamerplanten, verdund tot de helft van de aanbevolen sterkte.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken