Mijn Tuin Producten

Bonsai Ficus Retusa , kopen

Opzoek naar de Bonsai Ficus Retusa plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Bonsai Ficus Retusa kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Bonsai Ficus Retusa

De Bonsai Ficus Retusa is een soort bonsai boom die populair is onder plantenliefhebbers. Deze boom komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië en heeft meestal glanzende groene bladeren. De stam van de boom is vaak kort en stomp, wat de boom zijn compacte uiterlijk geeft. Een van de redenen waarom de Bonsai Ficus Retusa zo populair is, is omdat hij gemakkelijk kan worden getraind en gevormd in verschillende vormen. Bonsai liefhebbers genieten vaak van het vormen van hun bomen in ingewikkelde ontwerpen. Als u geïnteresseerd bent in het kweken van uw eigen Bonsai Ficus Retusa, zijn hier enkele dingen die u moet weten - De bomen geven de voorkeur aan vochtige omstandigheden en verdragen koud weer niet goed.

Bonsai Ficus Retusa   verzorgen

Hier volgen enkele tips voor de verzorging van Bonsai Ficus Retusa planten: 1. De eerste en belangrijkste stap is om de plant te voorzien van voldoende zonlicht. Tijdens de wintermaanden moet de plant in de buurt van een raam op het zuiden worden geplaatst waar hij veel licht kan ontvangen. Tijdens de zomermaanden moet de plant op een plaats staan met indirect zonlicht. 2. Het is belangrijk om uw Bonsai Ficus Retusa plant regelmatig water te geven, maar geef hem niet te veel water omdat dit kan leiden tot wortelrot. De grond moet vochtig maar niet drassig zijn. Laat de bovengrond uitdrogen voordat u opnieuw water geeft. 3.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.