Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

alocasia amazonica polly , Skeletplant kopen

Opzoek naar de alocasia amazonica polly plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je alocasia amazonica polly kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over alocasia amazonica polly

De Alocasia amazonica Polly is een plant die inheems is in de regenwouden van Zuidoost-Azië. Het is een lid van de Araceae familie en is ook bekend als de Afrikaanse maskerplant, olifantsoor plant, of kimono draak. De Alocasia amazonica Polly heeft grote, dikke, donkergroene bladeren die de vorm van een hart hebben. De bladeren kunnen wel twee meter lang en een meter breed worden. De onderkant van de bladeren zijn paars of bordeauxrood van kleur. De Alocasia amazonica Polly produceert kleine witte bloemen die bloeien in de zomer.

alocasia amazonica polly Skeletplant  verzorgen

Dank u voor de vraag. Hier volgen enkele verzorgingstips voor de Alocasia Amazonica Polly plant: Ten eerste, zorg ervoor dat u uw Alocasia Amazonica Polly op een plek zet waar hij veel indirect, maar helder licht krijgt. Als de bladeren beginnen te hangen, betekent dit dat hij niet genoeg licht krijgt en moet je hem verplaatsen naar een lichtere plek. Vervolgens geeft u uw Alocasia Amazonica Polly water wanneer de bovenste twee centimeter aarde droog aanvoelt. Zorg ervoor dat u het water dat zich in de schotel onder de pot verzamelt, leegt, zodat uw plant niet in het water blijft staan, wat kan leiden tot wortelrot.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken