Mijn Tuin Producten

Ctenanthe Burle Marxii , Visgraadgebedplant kopen

Opzoek naar de Ctenanthe Burle Marxii plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Ctenanthe Burle Marxii kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Ctenanthe Burle Marxii

De Ctenanthe Burle Marxii plant is een tropische groenblijvende vaste plant die oorspronkelijk uit Brazilië komt. Hij wordt meestal zo'n 2 tot 3 meter hoog en heeft grote, bontgekleurde bladeren die er zeer opvallend uitzien. De plant is vernoemd naar de beroemde Braziliaanse tuinarchitect Roberto Burle Marx, die bekend stond om zijn gebruik van felle kleuren en patronen in zijn werk. De Ctenanthe Burle Marxii is een zeer gemakkelijk te verzorgen plant die weinig licht verdraagt, waardoor het een ideale keuze is voor vele binnenomgevingen. De plant gedijt het best in een vochtige omgeving en heeft baat bij regelmatig besproeien met water. Laat de grond tussen de gietbeurten door wat uitdrogen.

Ctenanthe Burle Marxii Visgraadgebedplant  verzorgen

Om uw Ctenanthe Burle Marxii plant te verzorgen, moet u hem regelmatig water geven en om de paar maanden bemesten. Zet hem op een plek met indirect zonlicht en zorg dat de grond goed doorlatend is. Als de bladeren beginnen te vergelen, verwijder ze dan van de plant om nieuwe groei te stimuleren. Met de juiste verzorging zal uw Ctenanthe Burle Marxii plant goed gedijen en uw huis of kantoor opfleuren met een vleugje schoonheid.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.