Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

ctenanthe burle marxii , Visgraadgebedplant kopen

Opzoek naar de ctenanthe burle marxii plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je ctenanthe burle marxii kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over ctenanthe burle marxii

De Ctenanthe Burle Marxii plant is een tropische groenblijvende vaste plant die oorspronkelijk uit Brazilië komt. Hij wordt meestal zo'n 2 tot 3 meter hoog en heeft grote, bontgekleurde bladeren die er zeer opvallend uitzien. De plant is vernoemd naar de beroemde Braziliaanse tuinarchitect Roberto Burle Marx, die bekend stond om zijn gebruik van felle kleuren en patronen in zijn werk. De Ctenanthe Burle Marxii is een zeer gemakkelijk te verzorgen plant die weinig licht verdraagt, waardoor het een ideale keuze is voor vele binnenomgevingen. De plant gedijt het best in een vochtige omgeving en heeft baat bij regelmatig besproeien met water. Laat de grond tussen de gietbeurten door wat uitdrogen.

ctenanthe burle marxii Visgraadgebedplant  verzorgen

Om uw Ctenanthe Burle Marxii plant te verzorgen, moet u hem regelmatig water geven en om de paar maanden bemesten. Zet hem op een plek met indirect zonlicht en zorg dat de grond goed doorlatend is. Als de bladeren beginnen te vergelen, verwijder ze dan van de plant om nieuwe groei te stimuleren. Met de juiste verzorging zal uw Ctenanthe Burle Marxii plant goed gedijen en uw huis of kantoor opfleuren met een vleugje schoonheid.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken