Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

sparmannia africana , Kamerlinde kopen

Opzoek naar de sparmannia africana plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je sparmannia africana kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over sparmannia africana

De Sparmannia Africana plant is een zeer populaire plant in de wereld van tuinieren en landschapsarchitectuur. Deze plant komt oorspronkelijk uit Afrika en heeft veel verschillende toepassingen. Hij kan worden gebruikt als sierplant, als haagplant, of zelfs als bodembedekker. Deze plant is zeer winterhard en kan goed tegen barre omstandigheden. De Sparmannia Africanaplant staat er ook om bekend een zeer snelle groeier te zijn.

sparmannia africana Kamerlinde  verzorgen

De Sparmannia Africana plant is een taaie, droogtetolerante vetplant die het zowel binnen als buiten goed doet. Ze houden van volle zon en goed gedraineerde grond. Geef spaarzaam water als de grond droog aanvoelt - één keer per week is in de meeste gevallen voldoende. In het voorjaar en de zomer om de maand een uitgebalanceerde meststof toedienen, maar in het najaar en de winter niet. Snoei indien nodig om de plant er netjes uit te laten zien.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken