Mijn Tuin Producten

Terrarium Sorano , kopen

Opzoek naar de Terrarium Sorano plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Terrarium Sorano kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Terrarium Sorano

De Terrarium Sorano is een prachtige en exotische plant die afkomstig is uit de warme klimaten van Afrika. Veel mensen worden aangetrokken door zijn unieke bladeren en ranken die in alle richtingen draaien en kronkelen. Deze plant gedijt het best in een vochtige, warme omgeving met indirect zonlicht. Zorg ervoor dat de grond altijd vochtig blijft, maar geef niet te veel water, want dat kan wortelrot veroorzaken.

Terrarium Sorano   verzorgen

De Terrarium Sorano plant, ook bekend als de "apenoor" plant, is een onderhoudsarme kamerplant die zeer weinig verzorging nodig heeft. Hier volgen enkele eenvoudige tips voor de verzorging van uw Terrarium Sorano plant: 1. Houd de grond vochtig maar niet nat. 2. Plaats op een zonnige plaats. 3. Bemest om de maand met een uitgebalanceerde meststof voor kamerplanten. 4. Snoei indien nodig om de gewenste vorm te behouden.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.