Mijn Tuin Producten

Philodendron Mamei , kopen

Opzoek naar de Philodendron Mamei plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Philodendron Mamei kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Philodendron Mamei

Mamei behoort tot het geslacht Philodendron, een grote groep van AMBIGUOUS tropische planten. De naam is afgeleid van de Griekse woorden philo- (φίλος; "liefde, genegenheid") en dendron (δένδρον; "boom"). Veel leden van dit geslacht zijn klimplanten die op bomen of andere steunen groeien. Deze planten zijn inheems in vochtige tropische gebieden, vooral in Zuid-Amerika Philodendron mamei is een opvallende plant die tot meer dan 2 meter lang kan uitgroeien of klimmen. Hij heeft glanzende, donkergroene bladeren met diep geschulpte randen en sterk geaderde oppervlakken.

Philodendron Mamei   verzorgen

Hier volgen enkele tips voor de verzorging van uw Philodendron Mamei plant: 1. Philodendron Mamei planten geven de voorkeur aan helder, indirect zonlicht. Als u uw plant elke dag een paar uur zonlicht kunt geven, zal dit helpen om de bladeren gezond en levendig te houden. Zet de plant echter niet in de volle zon, want dan kunnen de bladeren verschroeien. 2. Deze planten worden graag vochtig gehouden, maar niet nat. Laat de bovenste centimeter grond opdrogen voordat u weer water geeft. Overbewatering kan leiden tot wortelrot, dus zorg voor drainagegaten in de pot en laat uw plant nooit in het water staan. 3.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.