Mijn Tuin Producten

Platycerium Bifurcatum , Hertshoornvaren kopen

Opzoek naar de Platycerium Bifurcatum plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Platycerium Bifurcatum kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Platycerium Bifurcatum

De Platycerium bifurcatum is een plant die ook bekend staat als de Elkhornvaren. Het is een decoratieve plant met grote, platte bladeren die diep ingesneden en gerimpeld zijn. De bladeren groeien uit een stevige wortelstok en kunnen tot 2 meter lang worden. Deze plant gedijt goed in de schaduw en kan zowel droog als vochtig worden gehouden, waardoor hij zowel binnen als buiten veelzijdig kan worden toegepast.

Platycerium Bifurcatum Hertshoornvaren  verzorgen

Platycerium Bifurcatum, beter bekend als hertshoornvaren, is een mooie en interessante plant die een aanwinst kan zijn voor elk huis. Hoewel de Platycerium Bifurcatum aan de prijzige kant is, maken het unieke uiterlijk en de eenvoudige verzorging de investering waard. Hier volgen een aantal tips voor de verzorging van Platycerium Bifurcatum planten: 1. Licht- en waterbehoefte: Staghornvarens geven de voorkeur aan helder, indirect licht, maar kunnen ook omstandigheden met weinig licht verdragen. Wat water geven betreft, is het belangrijk om de grond vochtig maar niet zompig te houden - laat de bovenste paar centimeter grond opdrogen tussen twee gietbeurten.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.