Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

scindapsus pictus argyraeus , Zilverrank kopen

Opzoek naar de scindapsus pictus argyraeus plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je scindapsus pictus argyraeus kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over scindapsus pictus argyraeus

De Scindapsus pictus argyraeus plant is een soort groenblijvende liaan die inheems is in Zuidoost-Azië. Hij wordt gekenmerkt door zijn grote, hartvormige bladeren die bont van zilver en groen zijn. De plant is ook bekend als de "zilverlintplant" of de "ringrank".

scindapsus pictus argyraeus Zilverrank  verzorgen

Om voor een Scindapsus Pictus Argyraeus plant te zorgen, begin je met hem veel helder, indirect licht te geven. Geef de plant water wanneer de bovenste centimeter aarde droog aanvoelt. Laat het potmengsel tussen de gietbeurten volledig uitdrogen, want deze plant houdt er niet van als zijn wortels in het water staan. Geef in het voorjaar en de zomer maandelijks een verdunde vloeibare meststof. In de herfst en winter, wanneer de groei vertraagt, minder water geven en minder meststoffen toedienen. Verpot indien nodig om de 2-3 jaar met een goed drainerende potgrond. Als u verbleekte of gele bladeren ziet, kan dit te wijten zijn aan te veel direct zonlicht of overbewatering - pas uw verzorging hierop aan.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken