Mijn Tuin Producten

Clusia Rosea princess , Handtekeningen-boom kopen

Opzoek naar de Clusia Rosea princess plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Clusia Rosea princess kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Clusia Rosea princess

" De Clusia rosea, of prinsessenboom, roze Clusia, handtekeningenboom of Touch-me-niet is een struik of kleine boom in het geslacht Clusia van de familie Guttiferae. Hij komt waarschijnlijk oorspronkelijk uit Mexico, het Caribisch gebied en Zuid-Amerika. De bladeren zijn dik en leerachtig met getande randen. De bloemen staan in okselstandige trossen en zijn wit of lichtroze. De vrucht is een groenachtig witte steenvrucht. De plant is een kleine onderbeplante boom die 5-15 m hoog kan worden; hij groeit vaak als epifyt op andere bomen op vochtige plaatsen zoals secundaire regenwouden."

Clusia Rosea princess Handtekeningen-boom  verzorgen

Clusia rosea princess plant verzorging is eenvoudig. Ze hebben helder, indirect licht en een hoge luchtvochtigheid nodig. U kunt de pot op een schaal met natte kiezels zetten en regelmatig water geven of een luchtbevochtiger gebruiken. Bemest ze tijdens het groeiseizoen om de 2 weken met een uitgebalanceerde vloeibare meststof. Snoei lichtjes na de bloei om de vorm te behouden.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.