Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

clusia rosea princess , Handtekeningen-boom kopen

Opzoek naar de clusia rosea princess plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je clusia rosea princess kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over clusia rosea princess

" De Clusia rosea, of prinsessenboom, roze Clusia, handtekeningenboom of Touch-me-niet is een struik of kleine boom in het geslacht Clusia van de familie Guttiferae. Hij komt waarschijnlijk oorspronkelijk uit Mexico, het Caribisch gebied en Zuid-Amerika. De bladeren zijn dik en leerachtig met getande randen. De bloemen staan in okselstandige trossen en zijn wit of lichtroze. De vrucht is een groenachtig witte steenvrucht. De plant is een kleine onderbeplante boom die 5-15 m hoog kan worden; hij groeit vaak als epifyt op andere bomen op vochtige plaatsen zoals secundaire regenwouden."

clusia rosea princess Handtekeningen-boom  verzorgen

Clusia rosea princess plant verzorging is eenvoudig. Ze hebben helder, indirect licht en een hoge luchtvochtigheid nodig. U kunt de pot op een schaal met natte kiezels zetten en regelmatig water geven of een luchtbevochtiger gebruiken. Bemest ze tijdens het groeiseizoen om de 2 weken met een uitgebalanceerde vloeibare meststof. Snoei lichtjes na de bloei om de vorm te behouden.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken