Mijn Tuin Producten

Aeschynantus Lobbianus Twister , Lipstickplant kopen

Opzoek naar de Aeschynantus Lobbianus Twister plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Aeschynantus Lobbianus Twister kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Aeschynantus Lobbianus Twister

De Aeschynantus Lobbianus Twisterplant is een zeldzame plant die in 2014 werd ontdekt. Hij dankt zijn naam aan de gedraaide bladeren die rond de stengel krullen, waardoor hij op een twister lijkt. De plant komt oorspronkelijk uit Panama en groeit in een nat, tropisch klimaat. Tot nu toe is hij alleen gevonden op een paar locaties in de buurt van het Panamakanaal. Het is niet bekend hoeveel van deze planten nog in het wild voorkomen, maar ze staan op de lijst van bedreigde diersoorten.

Aeschynantus Lobbianus Twister Lipstickplant  verzorgen

Aeschynantus Lobbianus Twister plant verzorgingsinstructies: 1. Plaats de pot in een ruimte met veel indirect zonlicht. 2. Houd de grond altijd vochtig, maar geef niet te veel water. 3. Bemest tweewekelijks met een wateroplosbare meststof, verdund tot de helft. 4. Om de twee jaar verpotten of wanneer de plant worteldood is.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.