Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

aeschynantus lobbianus twister , Lipstickplant kopen

Opzoek naar de aeschynantus lobbianus twister plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je aeschynantus lobbianus twister kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over aeschynantus lobbianus twister

De Aeschynantus Lobbianus Twisterplant is een zeldzame plant die in 2014 werd ontdekt. Hij dankt zijn naam aan de gedraaide bladeren die rond de stengel krullen, waardoor hij op een twister lijkt. De plant komt oorspronkelijk uit Panama en groeit in een nat, tropisch klimaat. Tot nu toe is hij alleen gevonden op een paar locaties in de buurt van het Panamakanaal. Het is niet bekend hoeveel van deze planten nog in het wild voorkomen, maar ze staan op de lijst van bedreigde diersoorten.

aeschynantus lobbianus twister Lipstickplant  verzorgen

Aeschynantus Lobbianus Twister plant verzorgingsinstructies: 1. Plaats de pot in een ruimte met veel indirect zonlicht. 2. Houd de grond altijd vochtig, maar geef niet te veel water. 3. Bemest tweewekelijks met een wateroplosbare meststof, verdund tot de helft. 4. Om de twee jaar verpotten of wanneer de plant worteldood is.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken