Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

fittonia duo , Mozaïkplant kopen

Opzoek naar de fittonia duo plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je fittonia duo kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over fittonia duo

De Fittonia Duo plant is een mooie, tweekleurige kamerplant die gemakkelijk te verzorgen is. Hij is perfect voor iedereen die een onderhoudsarme plant wil die er geweldig uitziet en wat leven toevoegt aan zijn huis of kantoor. Deze plant gedijt het best in helder, indirect licht. U kunt hem water geven als de grond droog aanvoelt, en zorg ervoor dat er geen water op de bladeren komt, want dan kunnen ze gaan rotten. Fittonia Duo planten houden van een hoge luchtvochtigheid, dus u kunt ze regelmatig nevelen of in een kamer met een luchtbevochtiger zetten.

fittonia duo Mozaïkplant  verzorgen

Om een Fittonia Duo plant te verzorgen, moet u hem regelmatig water geven en de grond vochtig houden. Zorg ervoor dat de bladeren niet nat worden, want dan kunnen ze gaan rotten. U kunt de plant ook in indirect zonlicht zetten.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken