Mijn Tuin Producten

Echeveria Moon Pearl , kopen

Opzoek naar de Echeveria Moon Pearl plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Echeveria Moon Pearl kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Echeveria Moon Pearl

De Echeveria Moon Pearl plant is een vetplant die oorspronkelijk uit Mexico komt. Hij heeft mooie, vlezige bladeren die grijsgroen van kleur zijn met een roze tint. De plant dankt zijn naam aan de parelmoerglans die de bladeren hebben. Wanneer de Echeveria Moon Pearl onder de juiste omstandigheden wordt gekweekt, kan ze prachtige bloemen produceren die in kleur variëren van roze tot oranje Dit soort vetplant gedijt het best in helder, indirect licht en moet tussen twee gietbeurten volledig kunnen uitdrogen.

Echeveria Moon Pearl   verzorgen

Hallo! Hier zijn wat verzorgingstips voor de Echeveria Moon Pearl plant: 1. Zet je Echeveria Moon Pearl op een lichte plek met indirect zonlicht. Te veel direct zonlicht zal de bladeren doen verschroeien. 2. Laat de grond tussen waterbeurten door volledig uitdrogen. Echeveria's zijn vetplanten en geven de voorkeur aan een droger klimaat. Geef ongeveer een keer per week water of wanneer de grond droog aanvoelt. 3. Geef uw Echeveria Moon Pearl plantenmeststof bedoeld voor cactussen en vetplanten ongeveer een keer per maand tijdens het groeiseizoen (lente tot zomer). Verminder de bemesting tijdens de herfst- en wintermaanden wanneer de groei vertraagt. 4.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.