Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

echeveria moon pearl , kopen

Opzoek naar de echeveria moon pearl plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je echeveria moon pearl kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over echeveria moon pearl

De Echeveria Moon Pearl plant is een vetplant die oorspronkelijk uit Mexico komt. Hij heeft mooie, vlezige bladeren die grijsgroen van kleur zijn met een roze tint. De plant dankt zijn naam aan de parelmoerglans die de bladeren hebben. Wanneer de Echeveria Moon Pearl onder de juiste omstandigheden wordt gekweekt, kan ze prachtige bloemen produceren die in kleur variëren van roze tot oranje Dit soort vetplant gedijt het best in helder, indirect licht en moet tussen twee gietbeurten volledig kunnen uitdrogen.

echeveria moon pearl   verzorgen

Hallo! Hier zijn wat verzorgingstips voor de Echeveria Moon Pearl plant: 1. Zet je Echeveria Moon Pearl op een lichte plek met indirect zonlicht. Te veel direct zonlicht zal de bladeren doen verschroeien. 2. Laat de grond tussen waterbeurten door volledig uitdrogen. Echeveria's zijn vetplanten en geven de voorkeur aan een droger klimaat. Geef ongeveer een keer per week water of wanneer de grond droog aanvoelt. 3. Geef uw Echeveria Moon Pearl plantenmeststof bedoeld voor cactussen en vetplanten ongeveer een keer per maand tijdens het groeiseizoen (lente tot zomer). Verminder de bemesting tijdens de herfst- en wintermaanden wanneer de groei vertraagt. 4.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken