Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

philodendron joepii , Vrouwentong kopen

Opzoek naar de philodendron joepii plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je philodendron joepii kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over philodendron joepii

Philodendron Joepii is een plant afkomstig uit het regenwoud van Colombia. Het is een klimplant die wel 60 voet hoog kan worden. De bladeren zijn donkergroen met een glanzend oppervlak en kunnen tot 8 centimeter lang worden. De plant bloeit met kleine, witte bloemen en produceert groene vruchten die rijpen tot rood. De Joepii Philodendron wordt gewaardeerd voor zijn sierwaarde en wordt gebruikt in tropische landschapsarchitectuur over de hele wereld. Hij wordt ook gekweekt als kamerplant, waar hij het best groeit in vochtige, schaduwrijke omstandigheden. In een gematigd klimaat moet de plant het hele jaar door binnenshuis worden gehouden of in een kas worden gekweekt.

philodendron joepii Vrouwentong  verzorgen

Philodendron Joepii is een tropische plant die veel licht en een hoge luchtvochtigheid nodig heeft om goed te gedijen. Je kunt hem het beste op een plaats zetten waar hij minstens een paar uur per dag direct zonlicht krijgt. Als je niet voor een zonnige plek kunt zorgen, kun je overwegen om een kweeklamp te gebruiken. Wat de luchtvochtigheid betreft, kun je de luchtvochtigheid rond je plant verhogen door hem op een schaal met natte kiezels te zetten of hem dagelijks met water te besproeien. Zorg er wel voor dat de bladeren niet nat worden, want dan kunnen ze gaan rotten.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken