Mijn Tuin Producten

Alocasia Gageana Variegata , Olifantsoor kopen

Opzoek naar de Alocasia Gageana Variegata plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je Alocasia Gageana Variegata kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant. 

Extra Informatie

Meer informatie over Alocasia Gageana Variegata

De Alocasia Gageana Variegata Plant is een mooie en intrigerende plant die inheems is in de tropische regenwouden van Zuidoost-Azië. Het is een lid van de Araceae familie en is nauw verwant aan andere populaire kamerplanten zoals de Philodendron en de Spathiphyllum. De Alocasia Gageana Variegata heeft grote, glanzend groene bladeren die sterk bont zijn met roomwitte aftekeningen. Deze bladeren groeien aan stevige, rechtopstaande stengels en kunnen tot 2 meter lang worden. Het dramatische blad van deze plant maakt het een populaire keuze voor gebruik als kamerplant of in schaduwrijke tuinen.

Alocasia Gageana Variegata Olifantsoor  verzorgen

Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij de verzorging van uw Alocasia Gageana Variegata plant. Ten eerste geeft deze plant de voorkeur aan gefilterd licht en vochtige grond. Het is belangrijk om de grond niet helemaal te laten uitdrogen, maar ook niet te veel water te geven. Daarnaast kunt u uw plant regelmatig bemesten met een visemulsie of soortgelijke meststof. Tenslotte moet u er rekening mee houden dat deze plant giftig is als hij wordt ingeslikt, dus houd hem uit de buurt van huisdieren en kleine kinderen.

Planten blogs

Tips voor watergeven

Benieuwd hoeveel water je een plant moet geven? Wij hebben de beste tips voor je.

5 planten voor het balkon

Deze planten doen het, het beste op een balkon!

Planten voor in de tuin

Je tuin opvullen met mooie planten in grote potten? In deze blog leggen we het uit.

3 tips voor beginners

Begin je net met planten? In deze blog geven wij 3 tips en helpen we je de 5 meest gemaakte fouten te voorkomen.