Mijn Tuin Producten

Search
Close this search box.

alocasia gageana variegata , Olifantsoor kopen

Opzoek naar de alocasia gageana variegata plant? Op deze pagina vergelijken wij aanbieders waar je alocasia gageana variegata kopen kunt. Daarnaast geven we je tips voor het verzorgen van deze plant en meer informatie over deze plant, zodat je weet of deze plant goed aansluit.

Extra Informatie

Meer informatie over alocasia gageana variegata

De Alocasia Gageana Variegata Plant is een mooie en intrigerende plant die inheems is in de tropische regenwouden van Zuidoost-Azië. Het is een lid van de Araceae familie en is nauw verwant aan andere populaire kamerplanten zoals de Philodendron en de Spathiphyllum. De Alocasia Gageana Variegata heeft grote, glanzend groene bladeren die sterk bont zijn met roomwitte aftekeningen. Deze bladeren groeien aan stevige, rechtopstaande stengels en kunnen tot 2 meter lang worden. Het dramatische blad van deze plant maakt het een populaire keuze voor gebruik als kamerplant of in schaduwrijke tuinen.

alocasia gageana variegata Olifantsoor  verzorgen

Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij de verzorging van uw Alocasia Gageana Variegata plant. Ten eerste geeft deze plant de voorkeur aan gefilterd licht en vochtige grond. Het is belangrijk om de grond niet helemaal te laten uitdrogen, maar ook niet te veel water te geven. Daarnaast kunt u uw plant regelmatig bemesten met een visemulsie of soortgelijke meststof. Tenslotte moet u er rekening mee houden dat deze plant giftig is als hij wordt ingeslikt, dus houd hem uit de buurt van huisdieren en kleine kinderen.

Andere planten:

Handige producten

heggenschaar

Heggenschaar

Beste heggenscharen

hogedrukreiniger

Hogedrukreiniger

Beste hogedrukreiniger

Bladblazer

Beste bladblazer

bodemverwerker

Bodemverwerker

Beste bodemverwerkers

Tuinkussen

Beste tuinkussens

tuinset

Tuinset

Beste tuinset

Hangmat

Beste hangmatten

Tuinbank

Beste tuinbanken